Administrativ specialist med passion för Ecochangeing

Vi är ett affärsområde inom LAN Assistans som grundades 1984. ECOCHANGE har 20 års erfarenhet av att erbjuda kostnadsneutrala, smidiga, trygga och förmånliga personalförmånslösningar till företrädelsevis offentliga kunder. Alltid med den anställdes upplevelse i fokus och minimal administration för våra kunder.

Över 150 000 medarbetare inom offentlig använder ECOCHANGE idag
Vi finns i Norrköping och Linköping med samarbetspartner på olika order i landet. Vi har många kunder som använder vår kostnadsfria portal där vi är marknadsledande inom offentlig sektor i Sverige.  Många av våra samarbeten har pågått i mer än tio år – vi utvecklas tillsammans med våra kunder.

Hållbar partner
ECOCHANGE tror på socialt samhällsansvar och förutom satsningar på förmåner som gör skillnad, så anställer vi gärna ungdomar och stöttar ideella föreningar som gör viktiga insatser. Vi har själva över 15 medarbetare som hjälper våra kunder under hela projektet.

Vi är trippel A-ratade och omsatte 2016 över 130 miljoner kronor – och 2017 räknar vi med en fortsatt kraftig tillväxt med våra efterfrågade personalförmåner.

Vill Ni verkligen öka cyklandet eller satsa på din personals aktivitet? Låt oss ta ett förutsättningslöst möte så berättar vi mer.