Gasell

Administrativ specialist med passion för Ecochangeing

Vi är ett affärsområde inom LAN Assistans som grundades 1984. ECOCHANGE har mer än 20 års kontinuerlig erfarenhet av att erbjuda kostnadsneutrala, smidiga, trygga och förmånliga personalförmånslösningar till företrädelsevis offentliga kunder. Alltid med den anställdes upplevelse i fokus och minimal risk och administration för våra kunder.

Långt över 200 000 medarbetare inom offentlig använder ECOCHANGE idag
Vi finns i Norrköping med lokala samarbetspartner på olika order i landet. Vi har många kunder som använder vår kostnadsfria portal där vi är marknadsledande inom offentlig sektor i Sverige. Ecochange har genomfört över 350 stora projekt och många av våra samarbeten har pågått i långt mer än tio år – vi utvecklas tillsammans med våra kunder.

Hållbar partner – ekologi och ekonomi
ECOCHANGE tror på socialt samhällsansvar och förutom satsningar på förmåner som gör skillnad, så anställer vi gärna ungdomar och stöttar ideella föreningar som gör viktiga insatser. Vi har själva över 15 medarbetare som hjälper våra kunder under hela projektet – allt via en kontaktyta och ett bolag.

Vi är trippel A-ratade och omsatte 2016 130 miljoner kronor, 2017 143 miljoner, 2018 166 miljoner och 2019 187 miljoner. Vi är glada för det stora kundintresset och en fortsatt kraftig tillväxt med förmånscykel.

Vill Ni verkligen öka cyklandet eller satsa på din personals aktivitet – och få alla de positiva effekterna som följer med det? Låt oss ta ett förutsättningslöst och hållbart Skypemöte så berättar vi mer.

KONTAKTA OSS

Vill du också vara med och Ecochangea?

Är du en stor arbetsgivare,  som vill vara med? Varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

Maila till info@ecochange.se
eller ring oss på telefon: 011-470 84 35 (kundservice)

Vill du komma i kontakt med vår kundservice kundservice@ecochange.se

Norrköping
Malmgatan 5
Box 1404
600 44 Norrköping

Önskar du personlig kontakt och vill veta mer, så kontakta:
Affärsområdeschef/COO Richard Claesson,  rc@ecochange.se

Vi har passion för Ecochangeing med lång och såväl djup som bred erfarenhet av förmånsfrågor, skattetekniska delar och vad som de anställda uppskattar.

Ecochange har flera duktiga samarbetspartner för ett lokalt engagemang.

Vill du bli partner med Ecochange Personalförmåner?
Kontakta Richard Claesson

 

Redan innan vi satte igång fanns det ett tryck från medarbetarna som visade stort intresse och nyfikenhet kring erbjudandet. Nu har vi hittills haft två beställningsomgångar med över 11 procent av de anställda som valt förmånscykel, och intresset fortsätter att hålla i sig.
Sara Jonsson, projektledare Örebro kommun med över 4 000 förmånscyklar